.

tiistai 6. maaliskuuta 2018

DIY: Muuramen maalaus



Muutama vuosi sitten päätin korvata meidän kaikki laatikostot Muuramen kalusteilla. Uusia en halunnut (enkä malttanut) hankkia, mutta kärsivällisellä etsinnällä ja vaivannäöllä sain lopulta haalittua 10 osaa ympäri maata. Kaikkien kunto ei todellakaan ollut ihan priimaa, joten tyttären huoneen laatikostojen pahimmat kolhut peitettiin ensin dc-fixistä leikatuilla kuvioilla ja lopulta vetäistiin suurin osa laatikoista liitutaulutarralla. Nyt oli kuitenkin tarrat jo niin kärsineet, että pakko oli ryhtyä maalaushommiin.



Koska laatikostoilla on ikää jo käsittääkseni noin 30 vuotta, en aikonut ihan priimaa yrittääkään. Huolellinen puhdistus, pahimpien kolhujen pakkelointi, kevyt hionta ja kalustemaalin jämät omasta kaapista olivat ihan riittävät toimenpiteet näille.


Telasin kolme ohutta maalikerrosta ja pinnasta tuli ihan ok. Taas saatiin jatkoaikaa kalusteille. Näistä ei olla ihan vielä valmiita luopumaan, koska suuriin ja tukeviin laatikoihin mahtuu älyttömän paljon tavaraa. Muistan edelleen, että maksoin toisesta 20€ ja toisesta 30€ + toimituskulut. Toisen laatikostoista hain Ilmajoelta ja toinen saapui Matkahuollon kyydissä Iistä. Oli muuten jännää purkaa laatikostoa pihalla pakkasessa, kun se ei anopin silloiseen autoon sittenkään kokonaisena mahtunut :)








Ei kommentteja :

Lähetä kommentti