.

torstai 30. kesäkuuta 2016

Sea Life




Heti ensimmäisenä lomapäivänä otettiin suunnaksi Helsinki ja Sea Life. Mä en oo varsinaisesti mikään kalojen ja merenelävien ystävä, mutta lasien läpi niitä oli ihan kiva katsella. Onhan monet noista käsittämättömän upean värisiä. Tuli kuitenkin useampaan kertaan todettua, etten onneksi pulahtele näiden kanssa samoissa vesissä. 

En oo koskaan aiemmin ollut missään tän tyyppisessä paikassa, joten vertailupohjaa ei ole. Sen verran on toki tullut telkkaria katsottua, että tiedän muissa maissa olevan käsittämättömän suuria meripuistoja. Näissä asioissa mulle taitaa kuitenkin pienempi olla parempi. Ajatus 10-metrisen hain alla kulkemisesta ei oo mun suurimmissa haaveissa. 

Tälläkään reissulla Sea Life ei ollut meidän alkuperäisissä suunnitelmissa, mutta sadepäivänä tää vaihtoehto houkutteli paljon Linnanmäkeä enemmän. Erityiskiitos lapsille tehdystä kysymysreitistä, joka innosti tutkimaan asioita useampaankin kertaan oikean vastauksen löytämiseksi.



2 kommenttia :

  1. Olipa kivoja kuvia. Tonne vois itsekin poiketa katsomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen. Ainakin lasten kanssa pari tuntia vierähti todella helposti, eikä sade haitannut tätä aktiviteettia ollenkaan :)

      Poista