.

lauantai 16. toukokuuta 2015

Blogi Vaasan Pop Up-kirppis Kuntsilla



Huh huh, mikä päivä. Kirppistapahtuma Kuntsilla oli menestys ja porukkaa oli tapahtuman startatessa niin paljon, ettei tilassa päässyt liikkumaan muuten kuin virran mukana. Harmillisen pieneksi jäi oma kuvasaldo, mutta Kuntsin fb-sivuilla voit käydä kurkkimassa enemmän otoksia. 



Näihin tapahtumiin on aina yhtä vaikea arvioida myytävän tavaran määrää. Itse roudasin kolme isoa kassillista ja selvisin just ja just yhdellä takaisin. Tavaraa meni hyvin kaupaksi, vaikkei mulla ollut myynnissä mitään erikoista. Huomenna aion vielä kipaista varaamaan kirpparipöydän ja tyhjään kaapeista kaiken turhan. Mulla on nimittäin pari sisustushaavetta, jotka aion toteuttaa, kunhan pääsen ensin vanhoista eroon.


Tossa Kuntsin myymälässäkin ois muuten ollut kaikkea ihanaa, mutta olin tapahtuman päätteeksi niin poikki ja nälkäinen, ettei musta tällä kertaa ollut shoppailemaan. Jäi myös kuvaamatta ihan huikea korttivalikoima. Niissä ois ollut monta loistavaa vaihtoehtoa kehystettäviksi. Nyt on ainakin hyvä syy poiketa uudelleen.



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti