.

tiistai 14. toukokuuta 2013

Eteisen minimuutos



Lähdettiin tänään suoraan töistä pienelle shoppailukierrokselle. Tarkoitus oli löytää ja ostaa terassille säilytyslaatikko, johon voitais säilöä painepesuri, pesuaineita ja muuta romua, jota kesäaikaan terassilla säilytetään. Sellaista ei löytynyt.

Onneks löytyi jotain muuta.



Ostin Askosta uuden isomman maton eteiseen. Kovin suuri ei muutos entiseen ollut, koska aiemmassa Lagerhausin matossa on raitojen leveyskin sentilleen sama. Tää on kuitenkin 60cm leveämpi, 20cm pidempi ja tuplasti paksumpi. 




Hinta oli tosi kohtuullinen ja oikeesti mua harmittaa mielettömästi, ettei tästä ollut kuin yks isompi koko. Jos ois ollut joku Stockholm Randia suurempi, niin ois saanut sekin meille muuttaa.







Vähän tuli kuviin huonot värit. Täällä nimittäin sataa taas, eikä ollut aikaa alkaa säätelemään mitään. Piti napsia kuvat ruuanlaiton lomassa. Mähän en koskaan malta odottaa hetkeäkään.




Mukaan tarttui muutakin pientä (osa ostoksista vilahtaakin Facebookin puolella), mutta niistä lisää huomenna, jos vaan ehdin. Täällä aletaan pian valmistautumaan illan peliin. 

Toivottavasti loppuviikko ois myös säiden puolesta suotuisa, että päästäis vihdoin sahailemaan ja laittamaan vähän terassiakin kesäkuntoon. Tuntuu, et nää arki-illat on niin lyhyitä, ettei saa mitään tehtyä.



12 kommenttia :

  1. Ihana eteinen, ja työpiste. Meillä on näköjään samantapaiset portaatkin, oi kaksoissiskoni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillon kyl melkein kaikki samaa. Tai ainakin melkein samaa :)
      Sä oot vaan rohkeampi kuin mä.

      Poista
  2. Voi elämä miten mahtava työpiste<3 Ja ed.postin sangoistakin tuli niin mahtavia, täytyy itsekin tuunailla puutarhaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työpiste on seikkailevien tavaroiden kokoontumispiste :D
      Mä kans mietin ensin sankoja ulos, mut taidan kuitenkin purkaa sinne kangasvarastoja ja ommella pussukoita purkkien tai sankojen peitoksi.

      Poista
  3. Kyl on nättiä! ihana kun joku pystyy tuollaiseen selkeään värien käyttöön.
    Aurinkoista viikkoa sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mä oon yrittänyt kompensoida värien puutetta kuvioilla, ettei mee liian tylsäksi.

      Aurinkoista loppuviikkoa sinulle myös :)

      Poista
  4. Ihana matto. Onko tuo valkoinen puhdas- ja luonnonvalkoinen??

    Tosi kivan näköinen tuo työpiste! I like!!
    :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylä toi melko puhdas valkoinen on. Varsinkin kun vertailee esim. Stockholm Randiin. Mattoa oli kolmea kokoa ja hinnat tosi kohdillaan. Tarjouksessa tää maksoi 59€.

      Työpisteeseen haluaisin jo jotain pientä muutosta, muttei siinä hirveesti oo tehtävissä :) Ehkä noita törröttäviä paperirullia vois vähä yrittää vähentää :D

      Poista
  5. Kiva työpiste! :) Kaikki niin järjestyksessä, eikä tavarapaljous silloin haittaa! Tota tuolia mä tässä punnitsen ostaisinko niitä meidän uuden kodin ruokatuoleiksi :) Se on niin yksinkertainen kaunis ja kiva, vaikka muovia onkin, mutta haittaako se? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muovituolit on kivoja katsella, mutta ihan rehellisesti voin sanoa, et istun melko usein keittiön pöydän ääressä tuunailemassa, koska tossa tuolissa alkaa helposti istumalihakset hikoilla, jos pidempään istuskelee :D En mä siitä silti luopuisi :)

      Poista
  6. Ihana työpiste sulla tuossa portaiden alla! Ja mattokin on kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työpiste sopii kyllä tilaan loistavasti. Toi oli aiemmin ihan hukkatilaa. Ja uudesta matosta tykkään ainakin toistaiseksi tosi paljon. Jännä nähdä, miten käytännössä pidemmän päälle toimii.

      Poista